Din vej til
indre ro & styrke
Du skal vide besked, før
du kan handle optimalt
Hvornår tager du en stresstest?
Det gør du, når hovedet eller kroppen føles i uorden. Når du mærker en ubalance. Når du har ændret adfærd (evt. humørsvingninger eller søvnbesvær). Når du har været ude for noget voldsomt eller bare mærker en tvivl.
Sæt dig uforstyrret. Når du føler dig klar til at tage testen, så brug lidt tid på at mærke efter ... det er vigtige spørgsmål, som i sidste ende slutter, hvor du kan starte med dit nye udgangspunkt.
Sådan gør du
Du får svar med det samme, hvilket kan være en god grund til, at det er godt at være alene og uforstyrret. Svaret kan nemlig sagtens komme bag på dig, tit mere end på dine nærmeste (hvis du vælger at dele dit resultat efterfølgende).
Svar på samtlige spørgsmål. Kommer ét af svarene fra andet end stress, f.eks. forklarlige mave-tarm-problemer, så svarer du naturligvis "nej" på det spørgsmål.
Afslut med at trykke på "Vis resultat" i bunden af skemaet.
Tak til Bjarne fra Forebyg Stress for at lade mig bruge testen.
Kæreste Lene, du kan godt klappe dig selv på skulderen mange gange, for jeg har siden vores sidste samtale været ude for organisations ændringer, en tur akut på sygehus samt står i en situation med et familiemedlem, der har brug for min hjælp!
Jeg har tacklet det hele så godt og roligt, at selv min mand sagde, at sådan havde jeg nok ikke reageret for blot et par måneder siden. Jeg har simpelthen fået en værktøjskasse, som giver mig mulighed for at reagere anderledes og det er jeg SÅ glad for (og vi er jo ikke engang færdige endnu). Endnu engang tak for snakken!
Carina Hansen
Administrativ medarbejder