top of page
Kopi af Ring op (5).png

Heldig-Vis

Heldig-Vis er din hurtigste vej til en afklaring

Har du behov for fx. overblik, retning eller ro, har du Heldig-Vis mulighed for at booke blot en times (uforpligtende) telefonsamtale med mig. 

Jo mere specifik du er med dit fokus, jo mere "guld" får du med dig videre fra samtalen. Giv mig muligheden for at være velforberedt ved at sende dit ønskede fokus til mig dagen før. Jeg ser frem til at møde dig over telefonen samt til at se, hvad vi sammen kan skabe ved fælles indsats. 

60 minutters telefonisk samtale

Heldig-Vis er for alle!

Det er helt magisk, hvad vi kan skabe via små frekvenser i luften, der ringer ind, når vi connecter over telefonen. Du har dit eget space ... og jeg evnen til at lytte ind i både det sagte samt det, der ellers vibrerer imellem os, mens vi taler. 

Du er virkelig god til at forstå, hvad der foregår i mit system. Det er en virkelig dejlig måde at blive mødt på, men også lidt skræmmende, at du kan regne mig ud SÅ hurtigt, når nu jeg selv føler mig helt blind på min egen adfærd. Jeg er dog glad, helt dybt inde, for håbet blev vækket ift. at jeg kan skabe mig nye bedre veje at gå fremover. Jeg vender helt sikkert tilbage om en månedstid, når jeg har fået fat i den første nye vane, jeg ville videre med. Tak Lene M. 
Hilsen Sofie Larsen, 47 år og selvstændig klinikejer

Billede af Wil Stewart

Jeg er altid bagud og min kalender er proppet. Det var en kæmpe øjenåbner at tale med dig. Fedt du var fleksibel og at vi kunne tage den over telefonen. Jeg kommer igen, når jeg har fået styr på det, du sagde. Tak for din tid. Bettina B. 

Som du hurtigt bemærkede, er jeg introvert, som menneske, så for mig var det befriende, at vi ikke skulle mødes og at du ikke skulle se mig. Bh. Sanne T. 

Hold k... du er sjov. Jeg er vild med den sjagon, du mødte mig med, for du skal ikke pakke noget ind for mig. Du har en sindsyg god energi og er virkelig powerfuld. Jeg troede nok lidt, du var en stille pige og det var det, jeg havde brug for, men du regnede hurtigt ud, hvordan jeg skal tackles. Tak for provokationen. Arne

Hvad kan vi snakke om?

Det bestemmer du! Måske har du brug for at vende en tilstand, måske en følelse, en adfærd, en konflikt, en relation, et karaktertræk, en situation, udfordring, drøm eller noget helt, helt andet ... Jeg er, som du, et helt almindeligt menneske, så jeg spænder bredt og er nysgerrig på alverden - Derfor løber vi aldrig tør for muligheder og inspirationer. 

Billede af Look Studio

Tænk sig at selv på en times tid med dig, så har jeg lært meget. Det hjalp meget at se ting i billeder - dét er du god til! 

 

Jeg vil til at tage mig tid til ting og ikke gøre det hele på en gang. Det var en god tanke med små gåture, indtil det begynder at blive naturligt for mig at gøre. Plus alle de gode ting, der kommer af de ture.

Det var også mindblowing for mig at, når jeg har det skidt, kan jeg prøve at komme ud eller danse til lidt musik, så jeg selv skaber noget godt. Istedet for at lade min frontallapper kontrollere mig, men prøve at komme ud af det ved at gøre gode ting. Tusind tak for din tid, Vivian​

Jeg er Heldig-Vis ikke længere end ét kald fra dig. Det er en mulighed, du kan vælge at bruge ganske fleksibelt, når du er træt af at bakse eller gerne vil flytte lidt hurtigt på noget i livet og hverdagen.

Gå ind og køb din session og skriv så ellers til mig, så vi kan få os et snarligt x i kalenderen. 

Kopi af Ring op (5).png

Oplever du at have brug for mere?

Det er helt magisk, hvad vi kan skabe via små frekvenser i luften, der ringer ind, når vi connecter over telefonen. Du har dit eget space ... og jeg evnen til at lytte ind i både det sagte samt det, der ellers vibrerer imellem os, mens vi taler. 

Billede af Julia Caesar
Billede af Zack Minor
Billede af Darius Bashar

3 sessioners miniforløb

5 sessioners feel good forløb

10 sessioners premium forløb

bottom of page