top of page
Lene med grøn kjole.jpg

Samtaler

Ét enkelt møde kan være nok til at gøre en forskel ... for øjeblikket, for ugen, året eller livet. 

Nogle gange har du brug for at snakke fra dit eget skjul, nogle gange for visuelt at have øjenkontakt og andre gange igen for at befinde dig med andre for at skabe den ønskede forandring. 

Jeg har prøvet at tilgodese alle tre varianter ... Enkeltstående samtaler kan være præcis, hvad der skal til i enkle situationer. 

Få rabatkoden til

Stressfri sommer

Står du og mærker, at det kan være vanskeligt at komme igennem sommeren? Så bed mig om rabatkoden til en stressfri sommer ( send en mail - teknikken driller mig, men det skal ikke forhindre dig i at få, hvad du ønsker) 

foto stressfri sommer.jpg

Valget er dit

Når du vurderer at en enkeltstående samtale rækker helt fint ...

Tusind tak Lene Marie Faber

"Det har været enormt lærerigt for mig at være i forløb hos Lene. Jeg er blevet klogere på, hvad stress er og har fået mange redskaber, jeg kan bruge fremover. Jeg er også blevet bedre til at mærke hvordan jeg har det og til at være i ro med mig selv.

 

Lene er meget rolig og åben - det giver tryghed. Hun er engageret, lyttende og god til at formulere sig og beskrive situationer med billedsprog. Det giver en stor indsigt. Jeg havde haft stresssymptomer 6,5 måneder, inden jeg startede op hos Lene. Jeg havde det ikke særlig godt og var meget frustreret, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, for at få det bedre og ikke kunne navigere i det.

Lene giver sig den tid, samtalen tager, så samtalen afsluttes på en god måde. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og tage pauser, når jeg har brug for det. Jeg har accepteret, at jeg havde stress. Det tog mig tid at nå dertil. Jeg er blevet klar over, hvor vigtigt det er med pauser og bruge tid på mig selv. Førhen kørte jeg derudaf og kunne have dårlig samvittighed, hvis jeg sad på sofaen i løbet af dagen. Det har ændret sig. Jeg er dybt taknemmelig for forløbet hos dig, Lene" De varmeste anbefalinger, Cirkeline Bilstrup, sygeplejerske

Samtaleforløb er en personlig rejse

Når du ønsker at skabe en varig forandring eller nå et værdsat mål, kan du have brug for flere samtaler for at understøtte din udvikling. Find den rette form for dig eller spørg, hvis du er i tvivl.

Billede af Julia Caesar

3 sessioners miniforløb

Mærkbar

_edited.jpg

5 sessioners feel good forløb

Formbar

Billede af Darius Bashar

10 sessioners premium forløb

Kostbar

Smilende modne kvinde med grå hår

Margit

Personlig assistent

Under min første samtale med Lene forstod jeg pludselig, hvorfor netop jeg kunne gøre brug af samtaler.

 

Hun var rigtig god til at forklare mig, at det var ment som en hjælp til selvhjælp. Så jeg har hele tiden følt mig tryg og har kunne sige ting, jeg ikke har haft mod til at fortælle andre.

 

Jeg havde fra starten ikke noget specifikt mål, ift. hvor jeg skulle ende, men jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg kan bruge de værktøjer, jeg har tilegnet mig, så det er super fedt!

 

Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv.

Sådan hjælper jeg dig

Der kommer tiltagende flere produkter til siden, da jeg gerne vil møde og favne dig bedst muligt. Brug sorteringsknappen til at skabe forskellige overblik med. 

Skal vi følges på instagram? 

bottom of page