top of page

Online

Langt de fleste af mine samtaler afholdes online, hvor vi taler sammen over telefonen eller i nogle tilfælde via et møde over computeren. 

Online mentoring er "det nye sort" da det er trygt og let tilgængeligt. Du vælger selv dine omgivelser, kan reducere "mentale støj" til et minimum, skabe dig en ro for fordybelse, foruden naturligvis spare tid og måske en skrantende energireserve i forhold til forhold som trafik, parkering, menneskemængder osv.

Virker det? Helt bestemt. Faktisk vil jeg våge den påstand, at mange aspekter af din online undervisning, gør det muligt for dig at flytte dig hurtigere. Søger du et skræddersyet tilbud eller er du i tvivl om noget, så kontakt mig på lenemariefaber@gmail.com.

Obs. B2B samarbejder skræddersyes altid, og faktureres via e-conomics.  

En ung kvinde læser på tablet

Benita

Selvstændig fra Jylland

"Min mand synes, det er helt fantastisk at se, hvor meget jeg har flyttet mig. Så han er SÅ glad og har vel nærmest fået sig en "ny" kone.

 

Før ville jeg ikke sige noget, ville ikke se ... ville ikke noget. Alt var firkantet eller lidt lige meget.

 

Nu kan jeg se, hvor dumt det var, at gøre problemerne så store. Enten kan man eller også kan man ikke gøre noget, eller man kan vælge at gøre noget anderledes - Det ved jeg nu og jeg tager stilling frem for at pine mig selv, dét gider jeg ikke mere". 

Gennem årene har jeg fået følgende respons fra kunder, der har valgt online mentoring hos mig:

Hvordan er det at få hjælpen online?

Jeg kunne med det samme mærke, at det var dig, jeg helst ville tale med, men jeg bor i Spanien og har derfor ikke mulighed for at møde op 1:1, så jeg har været så glad for muligheden for online hjælp. 

Noget der ikke er godt for mig pt. er at komme ud af døren. Jeg er stresset og har simpelthen ikke lyst at møde andre mennesker, som jeg har det. Det er perfekt for mig, at jeg ikke skal ud af døren og dejligt at vi kan tale over telefonen, så heller ikke du kan se mig, men jeg kan sidde for mig selv og få hjælpen.

 

Jeg er plaget af angsten for at køre bil. Jeg er bange for trafikken

  • Du skal ikke orientere dig i trafikken (og finde parkering) 

  • Du kan sidder uforstyrret i egne vante omgivelser

  • Du behøver ikke forholde dig til dit selvbillede (måske i nattøj)

  • Du kan få hjælp, når du rejser, bor i udlandet, faktisk næsten uanset hvor du befinder dig

  • Du behøver ikke udskyde hjælpen, selvom du er sløj eller ikke magter at komme hjemmefra

  • Du kan opleve nærværet over telefonen, ved kun at skulle forholde dig til ord, tempo og tonation

  • Du kan kobles til via computer, hvis du har behov for ansigt til ansigt kontakt

Hvordan ville det være for dig at få hjælpen online? Hvad ville være muligt, som, du synes, er svært lige nu?

Lene er et fantastisk roligt, mindfull menneske. Hun kunne rumme alle mine bekymringer og udfordringer, ingen virkede for kompliceret på min kære coach. Hun indgyder ro, positive tanker og handlinger. Giver det overblik man har mistet og troen på, at det nok skal gå. Jeg husker specielt den første samtale via telefonen. En veninde havde fået Lene til at ringe mig op, da hun, bedre end jeg, kunne se mit behov. Kort inde i første samtale med Lene, begynder jeg at græde. Jeg græd, fordi jeg allerede dér kunne mærke, at her var et menneske, der kunne hjælpe mig og dét gjorde hun!

 

DU HAR VÆRET FANTASTISK – TAK!

susi2.jpg

Susi Clermont

Biolog & Lektor

bottom of page