top of page
Lene Marie

Jeg er Lene Marie, 54 år, gift med Sune og mor til tre skønne unger på 18, 22 og 25 år. Vi bor på landet ved skoven og vandet med hund og kat og den smukkeste natur. 

Jeg har +10 års erfaringer som coach & mentor både for privatpersoner samt nøglepersoner i erhvervslivet. Jeg har været ansat i privat som offentligt regi på baggrund af mine erfaringer og kunnen indenfor indsatsområdet stress. 

I dag er jeg fuldtidsselvstændig og læner mig ind i alt hvad livet har lært mig, foruden nedenstående spændende specialer.

Har jeg været stressramt?

Dét kan du tro! I retrospektiv har jeg haft tre svære perioder, som har givet mig stresssymptomer, læring og styrke.
 
Jeg er adopteret og har bakset med identitet og selvværd fra barnsben og til langt ind i mit voksenliv.
 
I starten af 00'erne ramlede min verden under min grundoverbevisning om, at "Jeg kunne (skulle) klare det hele" i et prestigefyldt job med en autoritær ledelse, som sendte mig på en udtrættende og langvarig stresssygemelding.

2020 blev et vendepunkt i mit liv, da min 21-årige datter fik konstateret kræft i stadie 4 (den terminale fase). Det efterlod meget at tænke på, andet end en taknemmelighed for hver dag i hendes selskab. Stik mod alle odds overlevede hun heldigvis, men efter mere end et års spidsbelastning udløste situationen en kropslig belastningsreaktion hos mig, som endnu engang inviterede mig til en læring af de helt store.

Jeg husker mig dagligt på, at jeg aldrig var blevet dén version, du møder i dag, uden ... og den er jeg ret glad for.

Når jeg ser tilbage på 00'erne, hvor min hverdag og verden sejlede, husker jeg det bestemt, som en tid, jeg helst havde revet ud af kalenderen, alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl ... jeg havde brug for mit stresskollaps!

Udfra devisen "Sammenbrud før gennembrud" var stress dét "wake up call" , der ændrede ved mine tankemønstre og min måde at agerer på. Det drejede også min levevej over på den passion, jeg i dag er lykkelig over at kunne kalde mit arbejdsliv. 

 

Jeg lærte SÅ meget mere og jeg vil hjælpe dig til at se, at også du kan bruge din aktuelle stress til noget vanvittig konstruktivt og livsforandrende ... når du er klar.

Lene rodet.jpg

Hvem er stressekspert?

Titlen som ekspert er ganske ubeskyttet. Alle kan tage den på sig og du står tilbage med opgaven at vurdere, om den er troværdig for dig? 

I min optik er en ekspert én, der gør sig umage med at vide det vigtigste, følger udviklingen på sit område, er eksamineret på sin faglighed samt gerne supplerende emnegrupper, men bestemt også én med personlige erfaringer, da det giver et tillæg til indlevelsesevnen.

Når jeg afholder samtaler, gør jeg brug af samtlige mine fagspecialer indenfor bl.a. stress, mindfulness, selvværd, konflikthåndtering, skyggearbejde, planlægning, drømme design, dertil feedback og læring fra mine kunder gennem +10 år, foruden min livsvisdom og personlige erfaringer, som inkluderer både egne og nært pårørendes møder med stress, kræft, dødsfald, svigt osv. 

 

Livet tester os til at se klart, stå stærkt og leve med en bæredygtig tilgang til forandring.

mathilde.jpg

Jeg synes samtalen med dig var rigtig god, det er alle samtalerne ... de sætter virkelig nogle tanker igang og får mig til at se tingene fra en anden vinkel.

Efter samtalen havde jeg ro i kroppen og i hovedet, fordi jeg havde fået snakket med dig om alt det der fyldte, og du hjalp mig til at se nogen metoder til at klare tingene.

 

Må ærligt indrømme, at inden jeg startede, havde jeg svært ved at se en vej ud af alt det her, men allerede efter de første 3 samtaler med dig ser det hele meget lysere og nemmere ud. Jeg er også rigtig glad for de øvelser du gav mig, fordi de kan være med til at rydde op i alt det gamle.

Mathilde J. 

Følg med på instagram 

bottom of page