top of page
Fotografi af naturligt lys

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du spørgsmål, som du ikke synes er beskrevet her på siden, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du kan også kigge med herunder, hvor jeg ganske kort har besvaret nogle af de spørgsmål, jeg oftest får, når jeg sidder som rådgiver på telefonen, når jeg starter kunder op eller når jeg via de sociale medier gennemgår forskellige tilgange til stress og balance. 

Rigtig god læselyst. 

Er jeg stresset?

Lige så snart du spørger mig om dette, har du netop fortalt mig, at du ikke føler dig i balance og enhver ubalance rummer en større eller mindre grad af stress. En forbigående ubalance er ganske normal, men hænger den ved i ugevis, sådan at den påvirker dit humør og din adfærd, bør du overveje at få hjælp til at se det, du ikke selv kan se. Du kan også tage en test for at få afklaret dit evt. stressniveau herunder. 

Kvinde i smerte
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
Glade Venner Laughing
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

Hvad kan jeg selv gøre?

Noget af det vigtigste du kan gøre for dig selv er at skabe rum for fordybelse, ikke af den store altoverskyggende filosofiske slags, men små pauser eller oaser af stilhed, hvor du kan høre dit indre. Når vi er stille med os selv, helt stille, får vi mulighed for at mærke efter om alt er godt eller vi er i ubalance. Læs herunder med på, hvordan du bibeholder eller genvinder en god balance i hverdagen. 

Hvor hurtigt kan jeg blive stressfri?

Det kommer an på om du får hjælp, hvor hurtigt, du får den, af hvem, hvordan, hvor tryg du føler dig samt hvor meget du har hjælpen til din rådighed i hverdagen.Stress går nemlig ikke væk af sig selv. Stress forsvinder ikke med en sygemelding. Stress kan ikke fikses ved at læse en fagbog ... stress er en alvorlig sag, der kan have livslange konsekvenser, hvis den binder sig fast! Til gengæld kan den også slippe relativt hurtigt igen med mindst mulig skade gjort, men til gengæld en kæmpemæssig livslang læring, når du prioriterer det.

Billede af Morgan Sessions
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

Hvem bliver stresset?

Alle kan blive stressede under de "rette"  omstændigheder. Har du særligt høje forventninger til din ansvarlighed, kvalitet,  faglighed, omsorg osv. møder du din omverden med et tilsvarende højt pres på din tid, dine kompetencer og værdier. Det kan skabe frustrationer, som kan lede til ubalancer og siden til stress. Tal højt om din situation.  

Hvor mange samtaler skal jeg have?

Det kommer an på hvilken behandlerform, du ønsker at benytte. Typisk varer et stresshåndteringsforløb omkring 3 måneder, indeholder 7 sessioner, hvor hver session er en samtale af 45-50 minutter. 

Mit forløb "En ny begyndelse" er justeret i den retning at hver samtale er af ubegrænset længde - vi taler til vi er færdige. Dertil har du mellem samtalerne altid mulighed for at ringe for gode råd og vejledning, igen ubegrænset. Du har ligeledes 24:7 ordning pr. sms ift. at føle dig mødt på alle tider. Jeg svarer hurtigst muligt på dine beskeder, hvis jeg er optaget. 

Rolig kvinde
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
watch-828848_1920.jpg
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

Hvad koster et forløb?

Et forløb, hvor du lærer at forstå stressens væsen, arbejde med dine symptomer og løsne dem, foruden forebygge stress fremadresset ... koster din dedikation, dine tanker, rum til at være alene, ro til fordybelse, tid til at drage omsorg for din krop og dit helbred samt en personlig investering i dit liv og din fremtid.

Hvis dit spørgsmål går på en økonomisk pris er svaret for 3 måneder med mig, som din egen personlige mentor og rejsemakker kr. 10.000,-. Prisen kan deles i rater efter aftale. Alle forløbsvarianter starter med en afklarende kemi-samtale, så vi sikrer at være det bedste match.

Ung fortrolig kvinde

Rikke R.

Administrativ medarbejder

Jeg havde kemi med Lene og følte mig godt tilpas i hendes selskab med det samme. Hun er et fantastisk, jordnært og aktivt lyttende menneske og jeg kan varmt anbefale et coachingforløb med hende.

 

Jeg har fået tildelt værktøjer, som passer godt til mig og mine behov. Jeg anvender dem i min hverdag, så godt jeg kan. Lene har været god til at komme med eksempler, tegne understøttende illustrationer og modeller samt dele egne oplevelser i et sprog, jeg nemt har forstået.

 

Vi har således været i øjenhøjde fra start og det har føltes trygt. Hun har haft en god forståelse for min situation, som en både perfektionistisk og pleasende person, dette har givet det bedste udgangspunkt for min udvikling.

Skal vi følges på instagram? 

bottom of page