top of page
Kopi af Ring op (4).png

Naturlig-Vis

Naturlig-Vis er en skøn walk 'n talk i naturen. Naturen har en særlig klogskab ... og det har du også!

Måske er du helt bekendt med den, måske gemmer den sig til tider lidt for dig. Vi bevæger os i roligt tempo ind i naturen med præcis hvad dagen, vejret, stemningen og årstiden byder os.


At bruge naturen til at snakke i, åbner op for en befriende fortrolig kommunikationsvej. Jeg er din gåmakker og mentor omkring et fokus, du har taget med dig. 

Hvem nyder Naturlig-Vis?

Vores forhold til naturen er selvfølgelig helt individuel, men måske kan du genkende dig selv, i nogle af de udsagn jeg har fået efter en rolig og nærværende walk 'n talk. 

At gå med dig, Lene, var ligesom at gå "for første gang". Jeg oplevede så meget og det er ikke sidste gang, jeg vil gå med dig. Mega fedt, tak! Lise

Jeg fik nye øjne på min udfordring uden at føle mig forkert ... vi gik bare og du er virkelig behagelig at snakke med. Jeg elsker at vi også grinte og stoppede op.

a sandy beach with grass growing out of the sand_edited.jpg

Jeg bruger selv naturen, kender godt til mindfulness og er selv coach, så jeg var lidt skeptisk, helt ærligt. Jeg er dog ikke dig og du kan noget helt særligt, så jeg følte mig mødt på min personlighed og ikke på min faglighed. Det var super befriende og jeg fik tanker til refleksion og var egentlig lidt rørt, da jeg igen sad i bilen. Jeg foretrækker at være anonym pga. min egen forretning, men tak, Lene

Først var det lidt provokerende, at du gik så langsomt, men så blev det vildt rart og jeg fik en virkelig dejlig følelse af indre ro. Tak for dig fra Vibeke S. 

Jeg tænkte egentlig at det ville være lidt forvirrende at gå, nu jeg husker så dårligt og helst vil have alt skrevet ned, men som du sagde samler vi op og jeg fik præcis det med, som var vigtigst. Du er så go'! Pernille Hansen 

Jeg følte nærmest, at jeg var på eventyr. Du ser så mange ting, når det du kalder mindfulness får lov at få sin plads. Tak for en god snak. Mvh. Peter

Hvad længes du efter?

Måske vil du gerne bare ud og gå med mig og derfra se, hvad der sker? Måske drømmer du om noget eller måske har du bakset med noget længe, du gerne vil have nye vinkler på? Du kan finde inspirationer herunder, som tidligere gå-makkere har ønsket at snakke om ... 

Hvordan foregår det?

Helt lavpraktisk hopper du ind i din bil og kører til en aftalt lokation, som jeg sender dig op til vores samtale. Du er klædt på efter vejret samt efter om vi går i skoven, ud langs markerne eller ved vandet.

Vi går en lille times tid, det kan de fleste være med til. Vi går i meget roligt tempo, så vi skaber de bedste forudsætninger for roen, nærværet samt fortroligheden.

Du har forinden vores møde, gjort dig tanker om et specielt emne eller fokus, du gerne vil have, vi vender og vinkler og du har naturligvis din telefon på lydløs eller lader den ligge i bilen. Vi sætter ind på at skabe et skræddersyet redskab, en indsigt, plan eller strategi til dig, så du kan tage med hjem til yderligere refleksion. 

SPØRGSMÅL: "Jeg bor i Jylland og kunne selvfølgelig prioritere at komme til Sjælland og gå med dig, Lene, men min tid er knap, da jeg ved siden af et stressende arbejde også er meget alene med mine 3 børn, så mit spørgsmål er ... kan vi gå sammen online fra hver sin ende af landet?"

SVAR: "Ja, det kan vi sagtens" (I det tilfælde, skal du selvfølgelig ikke lade din telefon blive i bilen ;o)

Naturlig-Vis

En gåtur i naturen med mig, giver dig mulighed for at balancere et fokus, du har taget med dig. 

Vi går på en aftalt lokation i en lille time og du får et konkret redskab, en indsigt eller strategi med hjem, som du kan arbejde videre med. 

Kopi af Ring op (4).png
nadia_edited.jpg

Nadia B. 

Hundeadfærdsbehandler

Lene er en utrolig imødekommende kvinde og hun er altid smilende. Hun er empatisk, begavet og meget engageret i sit job.

Lene har hjulpet mig igennem en krise, jeg havde og hun hjalp mig til at træffe det helt rette valg - faktisk det bedste valg i mit liv!

Man er altid glad, når man har talt med Lene, så kan det jo ikke være bedre, vel?

 

Mange varme anbefalinger. Jeg ønsker det bedste til dig, Lene

bottom of page