top of page
Kopi af Ring op (3).png

Leve-Vis

Nogle gange har tanker og følelser ekstra behov for at leve i øjeblikket, førend vi kan trække visdommen frem fra dem. Leve-Vis er roligt tempo og plads til fordybning og refleksion. 

Du bestemmer selv, om du er mest komfortabel med at vi taler sammen over telefonen eller om du ønsker, at vi møder hinanden ansigt til ansigt over computeren. Har du brug for den visuelle effekt, giver du besked dagen før og ellers taler vi helt naturligt via en telefonopringning.

Hvem tiltrækkes af Leve-vis?

Egentlig langt de fleste og det er uanset der er behov for et temposkifte, ro og fordybning eller der er tale om et emne, der stikker lidt dybere og som derfor at behov for at folde sig ud. Er du selv i tvivl, så skriv endelig og spørg mig. 

Det var ren zen for mit nervesystem at tale med dig. Jeg holder så meget af at have god tid, siden den gang jeg var ramt af stress. Tak for at tale i tydelige billeder, det gør det så nemt for mig at huske pointerne og tak for at være hurtigt klar til at hjælpe mig. Jeg har engang ventet næsten 2 måneder på en psykologsamtale, med dig fik jeg en tidlig morgentid indenfor blot et par dage. Det er super god service. God dag og tak! Ilse J. 

Kurv og vilde blomster

Jeg har prøvet at tale med min mand om min udfordring og han vil så gerne hjælpe mig, men der kommer ikke rigtig noget godt ud af det andet end at han bliver bekymret på mine vegne. Jeg sagde forleden, at fremover vil jeg bruge dig som mentor, når noget driller mig og han blev helt lettet og synes at det er verdens bedste ide. Kærligst Tanya B.  

Tak, tak, tak ... det var sgu spot on. Hilsen Frank

Jeg vil gerne rose dig, men er ikke så god med ord, men det er du og du er en stor hjælp. Tak for det. Hilsen Lisanne

Hvad har du brug for at tale om ... brug 12 sekunder på at mærke efter.

woman in blue jacket smiling_edited_edit

Du spurgte mig, om jeg kunne have lyst at dele mine tanker om vores samtale og det vil jeg med glæde gøre. Andre har brug for at vide det, jeg ved, mest af alt fordi jeg selv var skeptisk ift. hvad jeg kunne få ud af sådan en snak. 

Jeg gik fra samtalen med en følelse af, at jeg ønsker at møde mig selv på en helt ny og meget mere tilgivende måde. Jeg ville jo aldrig være så hård ved andre, som jeg kan være ved mig selv. Det var en kæmpe lettelse også selv om der kom lidt tårer. Du er godt nok sej, for jeg græder normalt aldrig, men i dag føltes det ikke forkert, når du forklarede det om kroppen. 

 

Jeg kommer helt sikkert igen, for der er vist meget mere, jeg kan lære. 

 

Bedste hilsner Lone Petersen

Leve-Vis

Hvordan vil du beskrive din egen levevis? Er den, hvad du ønsker af livet eller er der rum for forbedring?

Vi kan tale om lige det, du ønsker eller har behov for. Vi kan tale telefonisk eller via computeren - valget er dit.

Kopi af Ring op (3).png
bottom of page