top of page

Firma

Uanset om du er selvstændig, direktør, leder eller ansat, er du en stor del af firmaets succes.

Når vi taler sammen, er mit fokus på, hvordan du navigerer gennem en travl hverdag. Hvor er du udfordret? Hvordan? Hvor meget? Hvilke resultater, ønsker du at skabe? Hvordan balancerer du mellem arbejde og privatliv? 

Din personlige karakter, f.eks. din idérigdom, dømmekraft, faglighed, personlighed, samarbejdsevne osv. er unik og den skal have plads, så du fortsat kan være dit bedste. 

Kvinde ved havet

Natascha

ønsker at være anonym, billedet er lånt

Jeg havde ingen idé om, at jeg selv var stresset ... min mand var, men ikke jeg. Da du gjorde mig opmærksom på min rolle som pårørende, som virksomhedsejer med mange ansatte (med min mand) og som mor, tænkte jeg ikke, det var helt ramt plet, før et par uger efter, hvor min krop gav mig noget at tænke over. 

 

Mit forløb med dig har givet mig en masse. Selvom jeg ikke helt har haft tiden til at reflektere, har du hjulpet mig med håndgribelige redskaber og med at holde hovedet oven vande. Du er tillidsvækkende og super motiverende og jeg har delt ting med dig, som jeg ikke før har sagt højt. Det har sænket mine skuldre, givet mig ro og godt mod. Jeg er gået fra ren overlevelse til at have udviklet mig mere end nogensinde. Det er vildt!

bottom of page