top of page

Fællesskab

Jeg har søgt og søger stadig at skabe en stemning, en bevægelse, gensidig interaktion, inspiration, fortællinger, spørgsmål og masser af levet liv, videoer, citater, lives osv. for at du, jeg og vi sammen kan løfte i flok og skabe mere fokus om den fine rejse fra stress til balance. 

Gruppen jeg taler om, hedder derfor også "Fra stress til balance" og er min online inspiration til dig, der gerne lytter eller snakker med ... blot inde på Facebook. Anmod om medlemsskab med linket herunder.

Kvinde iført et tørklæde

Caroline Nielsen

Kok og kreativ mor

Hej Lene. TUSIND tak for dine gode råd og dejlige tanker til mig. Du er et fantastisk menneske og jeg er så taknemmelig for at være landet hos dig. Det har været en kæmpe lettelse at have dig, når jeg har følt at ingen andre forstår, hvad jeg har stået i. Jeg har følt mig forstået og hjulpet fra dag 1. Du er et menneske med en kæmpe viden og du er fantastisk, som formidler. Du er rolig, omfavnende, omsorgsfuld og humoristisk.

 

Jeg løb meget stærkt, følte mig hele tiden bagud og ikke helt god nok - Dét gav mig tankemylder. Jeg har nu fået en masse redskaber og er blevet bevidst om mine valg og muligheder, jeg har lært mig selv meget bedre at kende.

 

Det allervigtigste for mig, var at du så mig udefra, som ingen anden jeg kender, og derfor kunne du hjælpe mig ud af et dårligt vanemønster - tak, jeg se SÅ taknemmelig og havde nok aldrig troet, at en "fremmed" kunne ramme mig, som du har gjort!

Følg med på instagram 

bottom of page