top of page

Forestil dig, at du skal ud på en rejse ... en rejse gennem stressens landskab med alle de uforudsigeligheder, der ligger i dine symptomer, humørsvingninger, omgivelser, relationer osv.

 

Rejsen er meget personlig og du kommer til at møde dig selv på helt nye og ikke altid lige sjove måde. Du kan dog sagtens rejse alene. Du kan også rejse med en, du kender godt (velvidende at de ting, du oplever "smitter" den anden). Du kan også blive henvist til en fremmed at rejse med eller du kan vælge en selv ...

Det er ikke ligegyldigt, hvilken version du vælger, ligesom det sikkert også er vigtigt for dig, hvor lang tid det tager? Om du kan ende samme sted igen lidt senere? Hvordan du bliver mødt, hvis du rejser med en anden? osv. 

Mærk efter. Vær hudløs ærlig. Hvad føles mest rigtigt for dig? Et godt sted at starte er at tale med den eller de, du kunne forestille dig, som rejsemakker, hvis du ikke vil ud på rejsen alene - hvem er det bedste match til dig? 

Tænker på ideer

Kanya 

Selvstændig freelancer

Kæreste Lene, du var en kæmpe gave, der landede midt i en kaotisk sommer for nu efterhånden flere år siden.

Jeg er SÅ tilfreds med, at jeg har investeret i mig selv gennem DIG. Kan kun opfordre andre til at gøre det samme. Det vil de bestemt ikke fortryde.

Det allervigtigste for mig, var at kunne betro mig og have tilliden til dig. Du viste mig virkelig vejen til ro gennem refleksion. Jeg elsker, at vores samtaler ikke sluttede på et bestemt tidspunkt, men først når jeg var klar. Jeg kunne også altid sende en besked, når det brændte på, så jeg har følt mig meget set, hørt og rummet.

Tusind tak for tid & nærvær.

Om 5 sekunder kan vi tale sammen, om 10 minutter måske se hinanden, inden for 30 minutter kan du være et helt andet sted ... dét kan online og derfor afholder jeg langt de fleste af mine samtaler enten over telefonen eller i nogle tilfælde over computeren. 

Når du har behov for at tale med én, der er, har eller kan noget særligt, er det helt essentielt at mærke efter om der er basis for tillid, både naturligvis til personen, du har udset dig, men også til dennes faglighed og arbejdsmetoder.

 

Jeg rækker hånden ud og tilbyder dig en kort afklarende samtale, hvorpå du kan vurdere om vi to er et godt match. Samtalen koster 0 kr. og fordrer hverken særlig forberedelse eller udlevering af personlige oplysninger. 

Stresscoaching, personligt 1:1

En ny begyndelse

Stresscoaching, gruppeforløb

Kunsten at stresse

Stresscoaching, mini-forløb

Er jeg stresset?
bottom of page