top of page
Folk Dancing på Concert

Hvad længes du efter?

Hver og én af mine kunder er helt specielle for mig. De er et fintmasket net af visdom, helt unikke og hver har de deres helt eget aftryk at sætte her i verden.

 

For dem er jeg måske blot et øjebliksbillede, der får stormen til at stilne af, men for mig er de alt, hvad de har vist mig af tillid, tilstedeværelse og tanker ...

 

Jeg glemmer hverken dem, deres energi eller deres personlige udvikling.

Tusind tak Lene Marie Faber

"Du har givet mig SÅ meget lyst til livet og mod på at komme videre!

 

De værktøjer, jeg har fået af dig og alle dine gode råd, startede med at virke allerede efter første samtale.

Din måde at fortælle ting på, din grundighed, alt den skønne energi du tog med dig, dit søde, smilende væsen ... jeg fandt hurtig tryghed, tillid samt roen sammen med dig og glæder mig nu over at vide, hvad der virker og ikke virker for mig".

Heidi Frederiksen, Sosu-assistent

“Endnu en god samtale med dig. Jeg bliver tryg hver gang vi snakker og du er så god til at vise mig de positive fremsridt jeg gør og hvor langt jeg er kommet i min proces. Du formår virkelig at give mig et kærligt sku ud i nye udfordringer uden det bliver farligt. Tusind tak for det.”

Cirkeline

“Lene formår at møde mig på den mest omsorgsfulde og menneskelige måde. Hun er ikke bare dygtig, i hendes hænder føler jeg mig lyttet til og forstået. Hun er utrolig livsglad, positiv, passioneret, kraftfuld, målrettet og en virkelig hjertevarm person.

Amalie 

“Jeg har det bedre og bedre for hver gang vi snakker sammen og får vendt en masse ting. Du er bare SÅ dygtig, nem og behagelig at snakke med ... glemmer ofte helt hvem du er og tænker på dig, som en rigtig god og omsorgsfuld veninde.”

Liselotte 

Tusind tak Lene Marie Faber

"Lene hjalp mig igennem en rigtig svær tid efter endt barsel med mit første barn. Jeg kæmpede med at slå til hjemme og på job, hvilket ramte både psykisk og fysisk. Jeg startede hos psykolog, men det var ikke mig, så i stedet fik jeg, igennem mit job, mulighed for at snakke med Lene.

Først var jeg skeptisk, for jeg havde ingen erfaring med coaching og jeg tvivlede, hvorvidt hun kunne hjælpe mig, når en psykolog ikke kunne, men det må jeg bare sige, hun gjorde.

​Gennem samtaler og “hjemmeopgaver” kom jeg relativt hurtigt på ret kurs

igen. Lene hjalp mig med mit livssyn, selvkærlighed og ikke mindst evnen til at kunne sige pyt og fokusere på de ting, som betyder noget for mig. Dét har gjort en kæmpe forskel for mit liv lige siden. Alle de gode værktøjer jeg fik, er stadig med mig i rygsækken hver dag, og de sørger for, at jeg ikke ryger ind i gamle dårlige vaner, selv her efter jeg er blevet mor igen. Det er en gave for livet at komme i Lenes hænder. Jeg kan klart anbefale det!"

Josephine Jensen, 37 år

“Det var rart igen at få vendt tingene, som kører rundt i hovedet på mig. Jeg ser det så meget nemmere fra en anden synsvinkel sammen med dig ... det får selvværdet op og jeg kan mærke, jeg bliver stærkere med små overskuelige skridt og gode planer.

 

Jeg er så glad for vores samtaler og for at være startet i forløb med dig, det er meget mere værd end jeg havde turdet håbe.” 

Mathilde

"Når man står i en situation, hvor kroppen har sagt stop, er det uhyre vigtigt at kunne få hjælp på meget kort tid, det fik jeg. Derudover har det været enormt befriendeog trygt at kunne give Lene en besked eller et opkald, hvis jeg har været ude på kanten. Hun har altid skabt tid til at få mig på rette vej igen het akut. Jeg kan stærkt anbefale Lene og hendes metode og forløb, det har virkelig været en hård, men lærerig og ikke mindst tryg oplevelse."

“Med dig på sidelinien, mens jeg går igennem så stor en personlig udvikling, gør en kæmpe forskel. Det kan virke farligt, men jeg ved du står lige bag mig.

 

Du er så god til det du gør, så du får mig til at føle mig som en superstjerne med mine redskaber og indsigter. Jeg er så glad for, jeg valgte dig at følges med.”

Marie

Michael

Tusind tak Lene Marie Faber

Jeg sad med ryggen mod solen med ansigtet mod et kulsort mørke, jeg kunne ikke bevæge mig, ikke vende mig væk og lade solen skinne på mit ansigt. Det var lyse pletter i mørket, men jeg kunne ikke nå dem, min krop var lammet og min sjæl var gået i stå. Kun de lys pletter fik mig til ikke at give op og da jeg fandt modet til at ringe dig op, blev de lyse glimt hurtigt flere og flere, nu tør jeg med dig i tanken og med de værktøjer vi sammen har fundet, at vende ansigtet væk fra mørket og lade solen varme mit ansigt og min sjæl og selv om mørket stadig er der er det lettere at vende mig væk fra det.

 

Jeg er på vej væk fra det men stadig uhyre bevidst om at hvis jeg vakler så omslutter det mig igen. Tak for dig og for at du går foran mig og holder min hånd når jeg har brug for det og giver slip når jeg selv kan lykkes med det mål jeg sætter mig, kærligst Lisette

Inden vi begyndte vores samtaler, havde der været mange tanker og følelser involveret. At lukke et "fremmede" menneske ind hvor jeg er allerede mest sårbar, det er ikke en nemmeste.

 

Men men men, Lene mødte mig med hudløs ærlighed, en billedligt sprog som gjorde det nemt for mig at genkende mig selv i måden tingene blev fortalt.

Katrine

Hej Lene Tusind tak for snakken, det er rart og snakke med en ligesindet der forstår en i de svære situationer. Det var rart og få en bekræftigelse på at den måde som jeg lever mit liv på efter stress er den rigtige vej, og en snak med dig senere hvis problemer skulle trænge sig, det er helt sikkert vejen frem.. Har en rolig fornemmelse i min krop efter vores snak TUSIND TAK!

Simon

Stress kan være en rigtig grim følgesvend og kan være en langvarig kæp i hjulet, hvis du ikke får arbejdet med det. Lene har hjulpet mig igennem en stresset periode og hjalp mig, ved at give mig værktøjer, der gav mig overskud til at komme videre. Jeg er utrolig taknemmelig for den hjælp jeg fik og kan kun give min varmeste anbefaling til hende.

Henriette

Tusind tak Lene Marie Faber

Måden forløbet er gennemført på har været super godt for mig. At ikke skulle møde op et sted, har gjort hverdagen meget nemmere for mig. 

Jeg var udfordret af ikke at knne håndtere min hverdag. Havde ikke opdaget, det var stress, men Lene var flink, professionel og engageret i sit møde med mig. 

Jeg kan stadig opleve perioder med stress, men jeg har fået en masse værktøjer og hjælp til at håndtere det. 

Tak, Lene ... jeg vil skynde mig langsomt, Aske

Kære Lene. Tusind tek for en givende samtale igår. Jeg ser frem til vores samtaler og trods det "interessante" er der altid gode smil undervejs med alle dine skønne billeder på, hvad det er, jeg kan arbejde med for at få det bedre. Jeg føler mig så heldig, at du er med til at hjælpe mig på vej. Tak for dig!

Heidi

Kære skønneste Lene.

 

Jeg tænker på dig og vores samtaler hver dag, så det har bestemt været både værdifuldt og øjenåbnende for mig at være i forløb hos dig. Jeg er så glad for det. Jeg savner faktisk helt at tale med dig.

Tina

Kære Lene.

Tusind tak for, at du er der. Tak for snakkene og for din tid. Det gør en kæmpe forskel for mig at snakke med dig! Du får mig til at lande, når der ogstår noget helt akut. Jeg sætter kæmpe pris på din fleksibilitet (også i weekenden). 

Elias

bottom of page