top of page
Billede af Towfiqu barbhuiya
Tusind tak Lene Marie Faber

"Jeg har fået et stor forståelse for stress og fået en masse gode værktøjer. Lene er meget direkte og tydelig i sin vejledning og kræver noget af en. Jeg kan slet ikke se, hvordan noget skulle forbedres. Jeg er blevet støttet og skubbet i den rigtige retning. Lene er et menneske, man gerne vil lukke op for, det er tydeligt at hun sunes det er vigtigt, hvad vi laver sammen og jeg føler mig meget godt klædt på til fremtiden". 

Nadia H., pædogog

“Tak for dig og for, at du gik foran og holdt min hånd, når jeg havde brug for det. Det har også været vigtigt, at du har motiveret og troet på mig og gav slip, når jeg selv sagtens kunne lykkedes med det mål, jeg havde sat mig.

I dag efterfølgende savner jeg vores samtaler og den hjælp jeg fik også imellem dem og jeg husker på dig og hvad jeg har lært mig og det føles rigtig rart". 

Lisette

"Inden jeg ringede til dig havde jeg nærmest opgivet det hele, jeg havde følelsen af at være et håbløst tilfælde og ganske alene i verden. Efter vores samtaler har du givet mig redskaber til at tænke positivt om mig selv og hvordan jeg kan være den bedste rollemodel både for mig selv og for familien.

Jeg kan mærke markant forskel på hvordan jeg anskuer verden - Tak, tak for dig og et fantastisk og meget personligt forløb!

Birgitte

"Lene har været til stor hjælp i mit stressforløb. Jeg var presset på flere fronter i livet og en dag væltede del hele bare. Mine forældre fandt Lene og fik snakket med hende omkring hvad der var sket og Lene tog sig tid til at snakke med mine forældre en sen fredag aften. Jeg kontaktede Lene kort tid derefter og jeg fik lynhurtigt en konsultation og blev oprettet i ssytemet, så hvis jeg følte for det, kunne jeg altid give et kald. Nu er mit forløb afsluttet og jeg har virkelig følt mig tryg og sikker i Lene's hænder. 

Martin

"Kæreste Lene.

 

Hvor er jeg pisseglad for vores samarbejde. Det rykker mig virkelig.

Det er simpelthen så givende at snakke med dig. At kunne være ærlig og mærke, at du griber mig og ser ting og sammenhænge, jeg kan arbejde med. At du prikker til mig og udfordrer mig. 

Tak for gode konkrete værktøjer!

Kanya

"I disse dage er jeg utrolig taknemmelig og glad. Jeg føler mig utrolig priviligeret. De værktøjer du hjalp mig med dengang (2015) bruger jeg stadig omend der bliver justeret efter behov. 31. januar 2022 begyndte jeg i praktik som 6. semester studerende og alle parametre for stress ramte mig. Takket være min læring om stress og håndtering, klarer jeg det faktisk bedre end nogensinde. Masser af god karma din vej.

Tina

"Jeg er simpelthen på den vildeste rejse lige nu. Jeg har sagt mit job op og starter nyt efter påskeferien.

Med din hjælp er jeg blevet klogere, modigere, mere bevidst om, hvad der er godt for mig og vigtigst af alt har jeg lært at turde vælge dét frem for alt det der er udfordrende for mig, men som passer godt til og for andre. 

Tak for redskaber og indsigter ... jeg er så meget på vej!

Heidi

Tusind tak Lene Marie Faber

"Jeg tog en stresstest og så ringede jeg til dig. Den mandag havde jeg det bare rigtig skidt og jeg vidste, at jeg måtte gøre noget. Det er jeg glad for den dag i dag. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og ta' det roligt, selv om det kan være svært at lære og tænke på en anden måde. Jeg har jo ikke prøvet at snakke med andre, men du var den bedste for mig. Du har været utrolig god til at takle min situation, så jeg kan ikke sige det nok, hvor glad jeg er, for at det var dig, som hjalp mig gennem min stress med et personligt forløb".

Dorthe Andersen, selvstændig

Stresstest - Bebalance.dk

Test dig selv

Test dig selv, find dit udgangspunkt og mød dig selv med en ny forståelse.

 

  1. Er du kun netop ramt af stress, kan du givet vis selv skabe de rette ændringer med en målrettet, kærlig og konsekvent indsats. 

  2. Har du været stresset mere end et par måneder tyder noget på, at du ikke selv har indsigterne eller energien til at genskabe en sund balance. 

"Du åbnede mine øjne og fik mig til at se mig selv lidt udefra. Faktisk fik jeg en snak med en kollega igår om mine udfordringer med hans anerkendelse og det var så vildt for mig. Tænk hvad en samtale med dig på halvanden time kan gøre dén forskel. Tak for dig, Lene 

Maria

"Tak for at følge op på mig, det gjorde mig glad på en dag, som rummede både savn, glæde og meget mere ...

 

Af hjertet tak for dit vedholdende fokus på at hjælpe mig til at skabe en bæredygtig balance i mit liv. Jeg ønsker dig et 2023, som indfrier alle dine drømme ... tak for dig!

Arne

"Efter samtalen er det gået op for mig, hvor destruktiv jeg i lang tid (hvis ikke altid), har tænkt og talt til mig selv.

 

Tak for din behagelige væremåde, dit rolige, åbne, forstående væsen. Tak for dig og tak for din hjælp indtil videre!

Christina

Tusind tak Lene Marie Faber

Jeg vil klart anbefale "En ny begyndelse" til andre. Det er et forløb med meget konkrete, brugbare værktøjer. Da jeg startede var jeg stresset, min kone havde sendt mig, jeg havde svært ved at overskue noget og havde mange negative tanker.

 

Lene er meget positiv og engageret. Jeg sætter stor pris på at have lært hende at kende, hun har været virkelig god til at forklare mig, hvad jeg havde brug for ... bare tanken om at have hende ved min side, gav mig tryghed og håb. Jeg har særligt taget til mig, at jeg er helt perfekt præcis, som jeg er ... og så skal det hele nok gå. 

Pelle, strategisk medarbejder

"Tak for igen en god indsigtsfuld samtale. For mig er det virkelig vigtigt at blive mindet om at ville og ikke skulle og burde alt muligt. Jeg vil gerne selv vælge at være til stede og fejre mine sejre i både det store og små. For mig går der altid noget tid før samtalerne sætter sig og det føles rigitgt og varigt for mig.

 

Tak skønne dig."

Camilla

"Jeg sidder med en følelse af at tage mig selv og min situation alvorligt, det føles rart. Jeg er vild med det målrettede, da jeg har et ønske om at være mere konsekvent overfor mig selv. Jeg har en lethed i kroppen som breder sig, når jeg bliver taget seriøst af dig.

 

Tusind tak for snakken og følelsen.

Lise

"Jeg troede egentlig godt, jeg vidste, hvad stress er for en "ting", men efter jeg har været i forløb med dig, har jeg en nu og helt anderledes forståelse og den alene er jeg så taknemmelig for. Den bringer mig tættere på mig selv og det har givet en ro og glæde, som jeg ikke har mærket i årevis. Jeg vidste ikke hvad jeg gik ind til, men pyt, for det var alligevel bedre end forventet, haha".

Per

Følg med på bloggen ...

Bloggen har mange vinkler. Jeg håber, du kan lade dig inspirere af de, du genkender fra dit eget liv - Go' læselyst! 

bottom of page